Veelgestelde vragen over binaire opties

Veel gestelde vragen over binaire optiesOmdat binaire opties steeds populairder worden, raken steeds meer mensen geïnteresseerd in deze unieke manier van beleggen. Op deze informatiepagina proberen we de meest voorkomende vragen over de handel binaire opties te beantwoorden.

Deze informatie is ook bedoeld om een aantal misvattingen en onwaarheden over binaire opties te ontkrachten. Zoals de vergelijking met gokken of verhalen over oplichting.

Is handelen in binaire opties veilig?

Veilig binaire opties handelen begint bij het uitzoeken van een goede en betrouwbare broker. Vervolgens is het belangrijk dat je een goed plan hebt voor je begint. Beleg alleen met geld dat je kunt missen en lees je goed in. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze binaire opties tips en strategieën.

Zijn er ook binaire opties brokers in Nederland?

Jazeker! Optie24 is een mooi voorbeeld van een mooi voorbeeld van een 100% Nederlandse aanbieder van binaire opties. Je kunt hier ook eerst een demo account aanvragen om te oefenen. Veel van de binaire opties brokers hebben hun hoofdkantoor echter in het buitenland. Lees ook dit artikel: binaire opties Nederland.

Hoe zit het met binaire opties en de belasting?

Er bestaat niet zoiets als “binaire opties belasting”. Binaire opties vallen onder winst uit beleggingen en worden gezien als een vorm van daghandel. Dat zorgt ervoor dat binaire opties in box 3 vallen en je dus GEEN belasting over je winst hoeft te betalen. Je kunt namelijk ook niets terugvragen van de belasting als je verliest met binaire opties.

Je moet de waarde van je account bij je broker wel optellen bij je privévermogen (net als spaargeld). Als je totale vermogen meer is dan de belastingvrije som (€21.000) dan moet je over het deel dat je erboven zit vermogensbelasting betalen.

Zijn binaire opties oplichting?

Nee. De handel in binaire opties is een volledig legale manier van beleggen. De binaire opties brokers op onze website zijn allemaal op een of andere manier gereguleerd en voldoen aan strenge regels. Helaas is deze manier van beleggen zo populair, dat er zich ook minder bonafide “bedrijven”zich op deze markt begeven. Maar dit geldt ook voor bijvoorbeeld “eenmalige” nep-webshops, die ineens heel goedkoop populaire artikelen aanbieden tegen spotprijzen.

Daarnaast zijn er voor iedere broker wel slechte reviews te vinden, dus laat je daar niet door leiden. Slechte reviews zijn meestal afkomstig van beleggers die geen winst hebben gemaakt of bijvoorbeeld niet goed naar de bonusvoorwaarden hebben gekeken. Uit frustratie roepen ze vervolgens dat het de schuld is van de broker.

Brokers die hun klanten oplichten houden het niet lang vol, zijn niet gereguleerd en verdwijnen vaak snel weer van het toneel.

Kan ik storten met iDeal op mijn binaire opties account?

Ja, alle brokers op deze website hebben de mogelijkheid om met iDeal te storten. Dit is een vereiste om in aanmerking te komen voor een review, aangezien deze website bedoeld is voor Nederlands handelaren.

Kan ik beginnen met een binaire opties oefenaccount?

Jazeker! Niet alle brokers bieden dit aan, maar bij een aantal kun je een oefenaccount aanmaken en rustig beginnen zonder risico. Je krijgt dan een bepaald bedrag aan virtueel speelgeld. Ons advies is wel om zo snel mogelijk met echt geld te beginnen, omdat vooral het mentale aspect niet met elkaar te vergelijken is.

Bij abcOptions en Optie24 kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een binaire opties oefenaccount openen.

Is handelen in binaire opties gokken?

Nee. Dit is een van de grootste misvattingen over binaire opties. Natuurlijk kun je gokken en lukraak een paar opties kopen en hopen dat je winst maakt, maar echt handelen volgens een plan en een strategie is absoluut GEEN gokken. Immers hoe meer kennis, hoe groter de kans op een goede voorspelling en winst.

Aan de andere kant, als je wel van gokken houdt, dan zijn binaire opties een leukere (winstgevender) manier om met je geld te “spelen” dan in een casino.

 

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.