Soorten binaire opties

Er zijn verschillende soorten binaire opties waarin je kunt handelen. De High/Low, oftewel hoog/laag opties zijn hiervan de bekendste en meest verhandelde variant. De manier van traden verschilt van elkaar, maar alle binair opties hebben gemeen dat ze slechts twee uitkomsten kennen.

High/Low binaire opties

High/Low binaire opties

Zoals gezegd zijn deze binaire opties het meest bekend en daarom ook bij iedere broker te verhandelen. In de uitleg over binaire opties heb je kunnen lezen dat je bij deze variant moet voorspellen of de koers over een bepaalde vervaltijd hoger of lager staat dan het moment van instappen.

Wanneer je denkt dat de koers hoger zal staan, kies je voor een call optie en als je denkt dat de koers lager zal staan sluit je een put optie af.

De vervaltijd (expiration) bepaal je zelf, waarbij je kunt kiezen voor een hele korte looptijd van enkele seconden tot een aantal maanden of zelfs een jaar in de toekomst. De winstpercentages liggen gemiddeld rond de 85%, dus je kunt in korte tijd hoge winsten behalen met handel in binaire opties.

Turbo’s

Met looptijden van slechts enkele seconden is de Turbo een variant op de high/low binaire opties die heel snel verhandelt wordt en daarom extra spannend is. Met deze snelle handel kun je in korte tijd veel verdienen, maar ook veel verliezen. Turbo’s zijn een mooie manier om op de stijgende of dalende trend mee te liften.

One Touch binaire opties

One Touch binaire opties vragen om een ander soort voorspelling van de trader. Hierbij voorspel je niet of de koers hoger of lager zal staan, maar of de koers een bepaald niveau aan zal raken (touch) na de vervaltijd. Het prijsniveau dat gehaald moet worden, wordt vastgelegd door de broker en de vervaltijd bepaal je zelf. Het rendement op One Touch opties is hoger dan bij high/low binaire opties.

One Touch binaire opties

Range

Bij de Range binaire opties moet je voorspellen of de koers van een onderliggende waarde binnen een bepaalde boven- en ondergrens blijft qua prijs of er buiten zal komen. Ook hier worden de prijsniveau’s (in dit geval de boven en ondergrens van de koers) bepaalt door de broker en mag je zelf de vervaltijd instellen.

Paar Opties (Pair Trading)

Paar Opties zijn eigenlijk geen echte binaire opties en niet elke broker biedt deze variant aan. Bij Pair Trading worden onderliggende waarden in paren aangeboden en moet jij als trader voorspellen welke beter zal presteren na een bepaalde vervaltijd. Lees meer over Paar opties.

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.