Zoomtrader Review

Zoomtrader
100% max. €10.000
Bezoek broker

Overzicht

Zoomtrader is opgericht in 2012 en is daarmee inmiddels een gevestigde naam tussen de verschillende aanbieders van binaire opties. Zoomtrader biedt een ruime keuze in activa en hoge rendementen tot maar… meer

Lees volledige review

Broker informatie

Binaire opties broker Zoomtrader
Website link www.zoomtrader.com
Actief sinds 2012
Hoofdkantoor Londen
Telefoonnummer klantenservice 010-6690592
Soorten ondersteuning Telefonisch, Email, Live Chat, Call back
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Duits, Portugees, Chinees
Handelsplatform Tradologic
Minimale eerste storting €200
Minimale order €10
Maximale order Afhankelijk van accounttype
Welkomstbonus 100% max. €10.000
Rendement 71-83%
Gratis oefenaccount No
Gereguleerd Yes
Gereguleerd door Volledig EU gereguleerd door CySEC
Kosten geld opnemen Yes
Informatie kosten geld opnemen 1x per maand gratis. Vaker dan 1x per maand afhankelijk van bedrag
Geld storten iDeal, bankoverschrijving, credit card
Geld opnemen Bankoverschrijving, creditcard
Handelsmethoden Digital, TURBO, Touch up and down, One Touch, Range
Aantal assets 65
Looptijden 15 sec, 30 sec, 45 sec, 1 min, 2 min, 3 min, 4 min, 5 min, 15 min, 30 min, 45 min, 60 min, 1 dag, 1 maand
Soorten assets Indexen, valuta, aandelen, grondstoffen
Type opties Binaire opties
Handelsvaluta Euro, Dollar, Chinese Yuan, Russische Roebel
Rekeningvaluta Euro, Dollar, Chinese Yuan, Russische Roebel
Storten met iDeal Yes
Handelen via smartphone Yes
Handelen via tablet Yes
Totale waardering 95/100

Schermafbeeldingen

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Volledig Nederlands platform
  • Hoge rendementen
  • Hoge welkomstbonussen
  • Zeer behulpzame helpdesk

Nadelen

  • Pittige voorwaarden voor welkomstbonus
  • Geen demo account mogelijk

Volledige review

Zoomtrader is opgericht in 2012 en is daarmee inmiddels een gevestigde naam tussen de verschillende aanbieders van binaire opties. Zoomtrader biedt een ruime keuze in activa en hoge rendementen tot maar liefst 83%. Daarnaast staat Zoomtrader bekend om haar hoge welkomstbonussen.

Videoreview en ervaringen Zoomtrader

Zoomtrader ervaringen

Wanneer we op internet gaan zoeken naar zoomtrader ervaringen komen we helaas wel wat klachten tegen. Als we die klachten nader bekijken, blijk al snel dat dit ervaringen zijn van klanten die niet op de hoogte zijn van bepaalde voorwaarden wanneer het gaat om geld opnemen bij Zoomtrader. Specifiek het opnemen van de welkomstbonus.

Zoals bij de meeste brokers die een welkomstbonus toekennen, zul je aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om het bonusbedrag uiteindelijk op te kunnen nemen. Gratis geld bestaat nu eenmaal niet. Vaak zul je bijvoorbeeld een minimaal aantal orders/trades moeten plaatsen. Aangezien Zoomtrader bekend staat om haar hoge welkomstbonussen, zijn de voorwaarden meestal ook wat strenger. Meer hierover lees onder het kopje “welkomstbonus”.

In onze ogen zijn de meeste klachten en slechte ervaringen met Zoomtrader onterecht en komen ze vooral voort uit onwetendheid. Dit is natuurlijk wel een puntje voor de klantenservice.

Ervaringen met het handelsplatform

Zoomtrader’s handelsplatform draait op de Tradologic software die bekend staat om haar eenvoud en overzichtelijkheid. Het handelsplatform zit vol met handige opties, zoals de Multi View, waarmee je gemakkelijk meerdere activa tegelijk in de gaten kunt houden.

Daarnaast biedt Zoomtrader nog een aantal extra mogelijkheden, waarmee handelaren in binaire opties hun winsten kunnen maximaliseren, waaronder: One Touch, Turbo en Range.

Zoomtrader welkomstbonus

Zoals eerder in deze review aangegeven, hanteert Zoomtrader relatief hoge welkomstbonussen. Het is natuurlijk erg aanlokkelijk om deze aan te nemen, zodat je grotere orders kunt plaatsen. Vraag alleen wel goed na wat de voorwaarden zijn voor bijvoorbeeld het opnemen van bonusbedragen om misverstanden te voorkomen. Je contactpersoon kan je hier natuurlijk bij helpen.

Geld opnemen bij Zoomtrader

Om te kijken hoe het opnemen van geld bij Zoomtrader werkt en hoe lang het duurt voordat het op je rekening staat, hebben we een test storting en een aantal trades gedaan. Daarna hebben we een opnameverzoek verstuurd via het persoonlijke dashboard in ons account. Onze storting inclusief winst stond na drie dagen weer op onze rekening, wat ruim binnen de vijf werkdagen is die Zoomtrader op haar website vermeldt.

Conclusie Zoomtrader

Zoomtrader is hard op weg om een van de populairste brokers van Nederland te worden. Wij voelden onze als klant in ieder geval erg gewaardeerd en de klantenservice verdient wat ons betreft een groot compliment.

De klachten over deze broker zijn zoals gezegd naar onze mening achterhaald of ongegrond en passen totaal niet bij de prettige ervaring die wij met Zoomtrader hebben.

Bezoek broker

Geef een reactie

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.