Stockpair Review

Stockpair
100% welkomstbonus
Bezoek broker

Overzicht

Stockpair is eerlijk gezegd een beetje een vreemde eend in de bijt. Deze binaire opties broker biedt unieke manieren om te handelen, is zeer transparant over haar cijfers en erg… meer

Lees volledige review

Broker informatie

Binaire opties broker Stockpair
Website link www.stockpair.com
Actief sinds 2010
Hoofdkantoor Limassol
Telefoonnummer klantenservice +44 2030269430
Soorten ondersteuning Telefonisch, Email, Live Chat
Beschikbare talen Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Arabisch, Engels, Grieks, Zweeds, Russisch
Handelsplatform Stockpair (eigen platform)
Minimale eerste storting €200
Minimale order €12
Maximale order €6.000
Welkomstbonus 100% welkomstbonus
Rendement Tot 85%
Gratis oefenaccount No
Gereguleerd Yes
Gereguleerd door AFM en CySec
Rekeningtypen Silver, Gold, Platinum
Geld storten iDeal, creditcard, bankoverschrijving
Geld opnemen Bankoverschrijving, creditcard
Aantal assets 150
Looptijden 1 minuut tot einde jaar
Soorten assets Indexen, valuta, aandelen, grondstoffen
Type opties Binaire opties, Paar opties
Handelsvaluta Euro, Dollar, Britse Pond
Rekeningvaluta Euro, Dollar, Britse Pond
Storten met iDeal Yes
Handelen via smartphone Yes
Handelen via tablet Yes
Totale waardering 98/100

Schermafbeeldingen

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Nederlands platform
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Een plezier om mee te werken
  • Handelen in Paar Opties
  • Gevestigde naam en goede reputatie

Nadelen

  • Geen demo account

Volledige review

Stockpair is eerlijk gezegd een beetje een vreemde eend in de bijt. Deze binaire opties broker biedt unieke manieren om te handelen, is zeer transparant over haar cijfers en erg nauwkeurig. Daarnaast is het handelsplatform zeer gebruiksvriendelijk, bieden ze geweldige tools en een ook een meer dan behulpzame klantenservice. Geen wonder dat Stockpair een van onze favoriete aanbieders van binaire opties is.

Videoreview en ervaringen

Stockpair ervaringen

Zoals gezegd is Stockpair echt uniek in de wereld van binaire opties. Het is echt moeilijk om een andere broker te vinden die zoveel extra’s biedt. Het gebruik van de website is een leuke ervaring. Het ziet er eigentijds uit en navigeert gemakkelijk. De klantenservice was zeer behulpzaam en kundig. Complimenten hiervoor.

De payout (rendement) is bovengemiddeld met een uitbetaling van rond de 85%, maar ze bieden geen refund percentage op verloren inzetten.

Ervaringen met het Stockpair handelsplatform

Het gebruiksvriendelijke en rustig ogende handelsplatform van Stockpair biedt een aantal leuke extra’s zoals vroegtijdig sluiten van orders die op winst staan. Het is een uitnodigend platform dat past bij de goede naam van deze broker.

Zelfs de echte beginner kan uit de voeten met de interface, wat Stockpair een gemakkelijke broker maakt om mee te starten.

Er is een zeer uitgebreide handleiding beschikbaar die je precies laat zien hoe je moet handelen en hoe je het handelsplatform gebruikt. Stockpair biedt ook actuele marktinformatie van anlisten via Stockpair Insights. Deze informatie kun je als klant gebruiken om je voorspellingen op te baseren.

De “Pair Options” van Stockpair

Stockpair biedt een leuk alternatief aan voor binaire opties genaamd Pair Options (Paar Opties). Hier hebben ze ook hun naam aan te danken. Paar Opties zijn ook binair, omdat ze ook de twee mogelijkheden Put en Call hebben, maar de manier van handelen is verschillend. Sommige handelaren vinden Paar Opties makkelijker te voorspellen en ze zijn minder onderhevig aan nieuwsberichten.

Lees meer over Paar Opties.

Stockpair welkomstbonus

Stockpair biedt haar klanten een bonus aan na de eerste storting tot 100%. Wij weten dat veel beginnende handelaren vaak op zoek zijn naar de hoogste bonussen, maar bij Stockpair kies je niet voor de bonus, maar voor het ijzersterke platform en het gemak. Een welkomstbonus is dan een leuk extraatje

Geld opnemen bij Stockpair

Storten gaat gemakkelijk bij Stockpair via iDeal, creditcard en bankoverschrijving. Ook het opnemen van je winst is heel gemakkelijk en het mooie is dat er geen limieten aan zitten. De echt serieuze traders hoeven zich dus geen zorgen te maken over hoeveel ze tegelijkertijd opnemen.

Het proces van storten en opnemen zit zeer degelijk in elkaar en geeft vertrouwen.

Conclusie Stockpair

Stockpair is een van onze favorieten. Wanneer jij op zoek bent naar een betrouwbare broker met een goede naam en een Nederlandstalig platform, dan is Stockpair echt een aanrader. Mocht je niet voor Stockpair gaan, kan dan in ieder geval even naar handleiding. Deze staat vol met interessante tips.

Bezoek broker

Geef een reactie

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.