OptionClub Review

OptionClub
100% tot €500
Bezoek broker

Overzicht

OptionClub is in 2011 opgericht en in 2013 heeft de website een complete make-over gekregen. In vergelijking met andere binaire opties brokers is het dus niet de meest ervaren aanbieder. Toch… meer

Lees volledige review

Broker informatie

Binaire opties broker OptionClub
Website link www.optionclub.com
Actief sinds 2011
Hoofdkantoor Noordwijk
Telefoonnummer klantenservice Via terugbelverzoek
Soorten ondersteuning Telefonisch, email
Beschikbare talen Nederlands
Handelsplatform OptionClub (eigen platform)
Minimale eerste storting €50
Minimale order €10
Maximale order €250
Welkomstbonus 100% tot €500
Rendement Tot 90%
Gratis oefenaccount Gratis demo account openen
Gereguleerd Yes
Gereguleerd door Vergunning AFM (Autoriteit Financiële markten)
Geld storten iDeal, creditcard
Geld opnemen Bankoverschrijving
Aantal assets 49
Looptijden 10 min, 20 min, 30 min, 40 min, 1 uur
Soorten assets Indexen, valuta, aandelen, grondstoffen
Type opties Binaire opties, Hoger/Lager, Flex Opties, Duel Opties, Windex Opties
Handelsvaluta Euro
Rekeningvaluta Euro
Storten met iDeal Yes
Handelen via smartphone Yes
Handelen via tablet Yes
Totale waardering 90/100

Schermafbeeldingen

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Volledig Nederlands bedrijf
  • Vergunning AFM
  • Zeer toegankelijk voor beginners
  • Snelle uitbetaling
  • Uitstekende service

Nadelen

  • Beperkte mogelijkheden

Volledige review

OptionClub is in 2011 opgericht en in 2013 heeft de website een complete make-over gekregen. In vergelijking met andere binaire opties brokers is het dus niet de meest ervaren aanbieder. Toch is deze aanbieder in Nederland inmiddels bij de meeste traders bekend.

De vraag is echter of OptionClub mee kan doen met de grote jongens, voldoet aan de eisen van de hedendaagse handelaar en kan zorgen voor goede ervaringen.

OptionClub ervaringen

Wanneer we de website van OptionClub voor de eerste keer bekijken, valt op dat het qua uitstraling totaal anders is dan wat we gewend zijn van andere brokers. Het ziet er op zich wel goed uit en de navigatie klopt ook, maar je merkt aan alles dat dit een broker is die zich vooral richt op echte beginners.

Er is natuurlijk niets mis met toegankelijkheid en eenvoud, maar waarschijnlijk zul je als trader na verloop van tijd toch kiezen voor een aanbieder met meer mogelijkheden.

Ervaringen met het OptionClub handelsplatform

Met een beetje goede wil zou je kunnen zeggen dat OptionClub een mooi overzichtelijk handelsplatform biedt, maar je zou ook kunnen zeggen dat de keuze en de mogelijkheden dusdanig beperkt zijn dat het vanzelf overzichtelijk wordt. Dit is natuurlijk niet per definitie een slechte zaak en we kunnen ons ook voorstellen dat het voor de echte beginner prettig is om niet overweldigd te worden met allerlei toeters en bellen.

OptionClub biedt de standaard hoger/lager binaire opties aan met slechts 5 verschillende looptijden, te weten: 10, 20, 30, 40, en 60 minuten. Geen echte korte (turbo’s) en lange termijn dus. Verder kun je bedragen inleggen van €10 tot €250.

Wel introduceert OptionClub de Flex Optie, Duel Optie en de Windex Optie. Daarover hieronder meer.

De Flex Opties van OptionClub

De Flex Opties bij OptionClub hebben géén vaste looptijd. Ze lopen automatisch af wanneer er een bepaalde procentuele stijging of daling heeft plaatsgevonden vanaf de afsluitkoers. Daarnaast kun je een Flex Optie ook op ieder gewenst moment voor de actuele waarde verkopen. Hierdoor kun je nog actiever handelen door op het goede moment winst te nemen.

Daarnaast biedt OptionClub ook de Binaire Duel Optie aan waarbij je moet voorspellen welke van de twee aandelen het na de aflooptijd beter heeft gedaan dan de ander. En de Windex Optie waarbij je een asset moet kiezen die het na afloop beter heeft gedaan dan de index waaraan deze is gekoppeld.

OptionClub welkomstbonus

Hier kunnen we kort over zijn; OptionClub biedt haar klanten 100% welkomstbonus aan. OptionClub biedt tevens een lage eerste storting van €50. Dit zorgt wederom weer voor een lagere drempel voor de echte beginner.

Daarnaast kun je bij OptionClub ook eerst een demo account openen met €100 virtueel handelstegoed.

Geld opnemen bij OptionClub

Het geld storten en opnemen is perfect geregeld bij OptionClub, wat dat betreft dus een positieve ervaring. Je kunt veilig storten via iDeal en creditcard (VISA, Master Card).

Over het opnemen van geld uit je account zijn we positief verrast. Het minimum opnamebedrag is €50, behalve bij het opheffen van je account en opnames worden binnen een dag verwerkt, wat super snel is.

Conclusie OptionClub

Wanneer we de OptionClub ervaringen bij elkaar optellen is deze broker eigenlijk niet geschikt voor de serieuze of doorgewinterde handelaar in binaire opties. Daarvoor zijn de mogelijkheden gewoon te beperkt.

Ben je echter een beginner en wil je de zekerheid van een oer-Hollandse broker met weinig toeters en bellen, dan is OptionClub een hele leuke aanbieder om ervaring op te doen met binaire opties. Houd er wel rekening mee dat je, naarmate je kennis en de grootte van je account groeien, na verloop van tijd waarschijnlijk meer wilt. Het kan natuurlijk nooit kwaad om eens een oefenaccount te openen.

Bezoek broker

2 reacties op “OptionClub review en ervaringen”

Geef een reactie

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.