Optie24 Review

Optie24
100% welkomstbonus
Bezoek broker

Overzicht

Optie24 is de eerste echte volledig Nederlandse broker en is onderdeel van het bedrijf Pip Invest. Deze aanbieder van binaire opties is in 2013 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in… meer

Lees volledige review

Broker informatie

Binaire opties broker Optie24
Website link www.optie24.nl
Actief sinds 2013
Hoofdkantoor Rotterdam
Telefoonnummer klantenservice 010-4221221
Soorten ondersteuning Live Chat, Telefonisch, Email
Beschikbare talen Nederlands
Handelsplatform Pip Invest
Minimale eerste storting €50
Minimale order €5
Maximale order €5.000
Welkomstbonus 100% welkomstbonus
Rendement Tot 85%
Gratis oefenaccount Gratis demo account openen
Gereguleerd Yes
Gereguleerd door In aanvraag bij Cysec
Geld storten ideal, Credit Card, Bankoverschrijving, Paypal, Mr Cash
Geld opnemen Bankoverschrijving
Aantal assets 150
Looptijden 1 minuut tot einde jaar
Soorten assets Indexen, aandelen, valuta, grondstoffen
Type opties Binaire Opties
Rekeningvaluta Euro
Storten met iDeal Yes
Handelen via smartphone Yes
Handelen via tablet Yes
Totale waardering 99/100

Schermafbeeldingen

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Volledig Nederlands platform in handen van Nederlands bedrijf
  • Professionele helpdesk
  • perfect voor beginnende handelaren
  • Zeer snelle uitbetalingen

Nadelen

  • Beperkte mogelijkheden in vergelijking tot grote internationale brokers

Volledige review

Optie24 is de eerste echte volledig Nederlandse broker en is onderdeel van het bedrijf Pip Invest. Deze aanbieder van binaire opties is in 2013 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Optie24 hanteert een minimum storting van slechts €50,00 en de mogelijkheid een demo account te openen om te oefenen. Dat maakt deze broker perfect voor de beginnende trader.

Videoreview en ervaringen Optie24

Optie24 ervaringen

Zoals gezegd is Optie24 perfect voor beginners. De drempel is laag en ook met een kleine portemonnee kun je hier prima aan de slag. Daarnaast is ook de klantenservice in het Nederlands en je kunt er terecht met al je vragen over het handelen in binaire opties.

Optie24 beschikt verder over een info centrum met nieuws, uitleg over beurscijfers en zelf een reeks instructievideo’s. Deze video’s zijn dan wel weer in het Engels, maar bieden echt meerwaarde voor zowel beginnende als gevorderde handelaren.

Ervaringen met het Optie24 handelsplatform

Het handelsplatform van Optie24 is duidelijk en overzichtelijk. Het platform is door Pip Invest zelf ontworpen en dus niet van een van de bekende softwareleveranciers. Wij vonden de snelheid waarmee de grafieken worden ingeladen soms wat aan de lage kant. Daarnaast zal de gevorderde trader zich misschien wat beperkt voelen in de mogelijkheden t.o.v. de grote internationale brokers. Dit zal vooral gelden voor de traders die gewend zijn om op de extreem korte termijn te handelen.

Verder biedt Optie24 het handelsplatform ook aan als mobiele app. Zo houd je altijd en overal zicht op je binaire opties.

De Trading Competie van Optie24

Een leuk extraatje voor klanten van Optie24 is de Trading Competitie. In deze wedstrijd moet je de eindstand van de AEX voorspellen en aan het einde van de maand worden er geldprijzen verdeeld tot wel €50.000 onder de klanten die er het dichtste bij zaten.

Optie24 welkomstbonus

Als nieuwe klant ontvang je bij Optie24 een welkomstbonus van 100% op je eerste storting. Dat betekent dat je €200,- op je rekening krijgt wanneer je een eerste storting €100,- doet. Met het volledige bedrag mag je gaan handelen, maar om de bonus uit te laten betalen zul je eerst een een bepaald bedrag verhandeld moeten hebben.

Je krijgt maar eenmalig een welkomstbonus, dus bedenk goed met welk bedrag je wilt starten. Hoe hoger je eerste inleg, hoe hoger de welkomstbonus.

Verder heeft Optie24 regelmatig andere acties, zoals de Gratis €25,- Bonus. Hierbij hoef je niets te storten, maar krijg je gratis €25,00 echt geld om mee te oefenen.

Geld opnemen bij Optie24

Het geld dat wij via iDeal bij Optie24 hebben gestort, was direct beschikbaar in onze account. Dat geldt ook voor andere betaalopties, behalve bankoverschrijving, waarbij het 2 dagen duurt voor het in je account staat.

Storten ging dus prima, maar hoe ging het met geld opnemen bij Optie24? Dit is misschien wel het grootste voordeel van deze broker, want het geld stond binnen 24 uur weer op onze bankrekening. Die snelheid is werkelijk ongekend en wij geven Optie24 daarom een groot compliment voor haar financiële afhandeling.

Conclusie Optie24

Optie24 is een perfecte broker voor de beginnende binaire optiehandelaar die op een leuke en toegankelijke manier wil traden met een klein bedrag. Ook voor de gevorderde belegger, die niet op de hele korte termijn handelt, is het een goede broker. Het feit dat dit een volledig Nederlandse aanbieder is, maakt Optie24 echt een aanrader. Wij adviseren om jezelf te overtuigen en een (demo) account te openen.

Bezoek broker

Geef een reactie

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.