EZTrader Review

EZTrader
100% welkomstbonus
Bezoek broker

Overzicht

EZTrader was er net als AnyOption vroeg bij en begon in 2008 als aanbieder van binaire opties. Deze broker bestaat dus al een tijdje, maar heeft in het verleden wel… meer

Lees volledige review

Broker informatie

Binaire opties broker EZTrader
Website link www.eztrader.com
Actief sinds 2008
Hoofdkantoor Nicosia
Telefoonnummer klantenservice 010-8080700
Soorten ondersteuning Telefonisch, Email, Live Chat
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Tsjechisch, Zweeds, Russisch, Chinees
Handelsplatform EZTrader (eigen platform)
Minimale eerste storting €200
Minimale order €25
Maximale order €2.500
Welkomstbonus 100% welkomstbonus
Rendement Tot 95%
Gratis oefenaccount No
Gereguleerd Yes
Gereguleerd door CySec
Rekeningtypen Basic, Advanced, VIP
Geld storten iDeal, bankoverschrijving, creditcard
Geld opnemen Bankoverschrijving, creditcard
Aantal assets 100+
Looptijden 60 seconden tot 1 week
Soorten assets Indexen, valuta, aandelen, grondstoffen
Type opties Binaire opties,, Sell Options, 60 Seconden binaire opties
Handelsvaluta Euro, Dollar, Britse pond
Rekeningvaluta Euro, Dollar, Britse pond
Storten met iDeal Yes
Handelen via smartphone Yes
Handelen via tablet Yes
Totale waardering 96/100

Schermafbeeldingen

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Nederlandstalig platform
  • Veel mogelijkheden ook voor de serieuze belegger
  • Zeer uitgebreid leercentrum

Nadelen

  • Geen demo account mogelijk

Volledige review

EZTrader was er net als AnyOption vroeg bij en begon in 2008 als aanbieder van binaire opties. Deze broker bestaat dus al een tijdje, maar heeft in het verleden wel wat problemen gehad. Vandaag de dag is EZTrader gelukkig een prima broker die zich met succes op de Nederlandse markt richt.

Videoreview en ervaringen EZTrader

EZTrader ervaringen

De minder goede ervaringen met EZTrader in het verleden kwamen vooral door de slechte klantenservice. Gelukkig is dat nu compleet anders en is EZTrader zelfs een van onze meest gekozen brokers geworden.

Je kunt goed zien dat de klachten uit het verleden omgebogen zijn naar verbeteringen en de meest recente reviews en ervaringen van klanten zijn dan ook prima. EZTrader begrijpt goed wat Nederlandse handelaren verwachten van een broker en hebben hun platform en service daar op aangepast.

Ervaringen met het EZTrader handelsplatform

EZTrader maakt gebruik van een handelsplatform dat in eigen beheer is ontwikkeld. Dit platform is uitgebreid genoeg voor zelfs de meest ervaren handelaren, maar ook overzichtelijk genoeg voor beginners. Zoals gezegd luistert EZTrader goed naar haar klanten en voeren ze geregeld updates uit die het platform blijven verbeteren.

Via het platform kun je handelen in alle zogenaamde hoog/laag binaire opties, maar zaken als One Touch en Range worden niet aangeboden. Wel kun je tot 5 minuten voor het aflopen van een sessie nog inzetten, wat een leuke toevoeging is. Daarnaast heeft EZTrader een zeer uitgebreid assortiment aan activa waar je mee aan de slag kunt.

Het informatieve leercentrum van EZTrader

Zowel beginners als gevorderden kunnen hun hart ophalen als het gaat om educatie en informatie. EZTrader geeft je werkelijk een schat aan informatie, die jou als trader helpt om verder te komen en en meer winst te maken.

Het EZTrader leercentrum is zeer uitgebreid, met handleidingen, e-books, video’s, strategieën, marktanalyses en nog veel meer. Waardevolle informatie dus, waar je als trader echt je voordeel mee kunt doen. Daarnaast worden er regelmatig webinars gegeven, waar je op een interactieve manier je kennis over binaire opties kunt bijspijkeren.

EZTrader welkomstbonus

EZTrader werkt met drie verschillende soorten accounts: Basic (minimaal €200), Advanced (minimaal €1.000) en VIP (minimaal €10.000). Voor het Basic account moet je minimaal €200,- storten, waar je een bonus op krijgt van 30%. Als je €200,- op je rekening zet krijg je er dus €60,- bij van EZTrader en kun je in totaal met €260,- handelen.

Heb je een grotere portemonnee en wil je het serieus aanpakken, dan krijg je 50% bonus als je €1.000,- of meer stort en 100% bij €10.000,-. Dit laatste account is echt voor de professionals, waarbij je o.a. een eigen adviseur krijgt die samen met jou een financieel plan maakt, persoonlijke trainingen geeft en nog veel meer.

Geld opnemen bij EZTrader

Bij EZTrader kun je eenvoudig en snel geld op je account storten via iDeal, creditcard en bankoverschrijving. Ook het opnemen van je winst is heel goed geregeld en kan via bankoverschrijving. Het duurde wel iets langer dan we gewend zijn, maar uiteindelijk stond de winst toch binnen 7 werkdagen weer op de rekening.

Conclusie EZTrader

EZTrader heeft goed gekeken naar de ervaringen en klachten uit het verleden en de nodige aanpassingen doorgevoerd in haar bedrijfsvoering. Deze broker is tegenwoordig toonaangevend in de wereld van binaire opties en gedraagt zich daar ook naar.

Verder blijven ze hard aan de weg timmeren in Nederland en hebben ze bijvoorbeeld een sponsordeal met de voetbalclub Feyenoord getekend tot 2017. Ook dit laat zien dat het om een professionele partij gaat en geeft veel vertrouwen. Dit is terug ook te zien in de meest recente EZTrader ervaringen.

Bezoek broker

Geef een reactie

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.