Bloombex Options Review

Bloombex Options
Tot 100% welkomstbonus
Bezoek broker

Overzicht

Bloombex Options is opgericht in 2009. Geen nieuwe speler dus, maar ook niet een van de eersten. De binaire opties broker biedt traders een veelzijdig handelsplatform. Als trader heb je… meer

Lees volledige review

Broker informatie

Binaire opties broker Bloombex Options
Website link www.bloombex-options.com
Actief sinds 2009
Hoofdkantoor Düsseldorf, Duitsland
Telefoonnummer klantenservice 085-8886546
Soorten ondersteuning Telefonisch, Email, Live Chat, Skype
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Frans, Turks, Arabisch, Russisch, Japans
Handelsplatform SpotOption
Minimale eerste storting €300
Minimale order €10
Maximale order €7.500
Welkomstbonus Tot 100% welkomstbonus
Rendement Tot 85%
Gratis oefenaccount Gratis demo account openen
Rekeningtypen Classic, Gold, Premium, Privilege
Geld storten iDeal, bankoverschrijving, creditcard, PayPal
Geld opnemen Bankoverschrijving, creditcard, PayPal
Handelsmethoden One Touch, Ladder, Pairs, Follow
Aantal assets 100+
Looptijden 30 seconden tot einde jaar
Soorten assets Indexen, valuta, aandelen, grondstoffen
Type opties Binaire Opties
Handelsvaluta Euro, Dollar, Britse pond, Australische Dollar
Rekeningvaluta Euro, Dollar, Britse pond, Australische Dollar
Storten met iDeal Yes
Handelen via smartphone Yes
Handelen via tablet Yes
Totale waardering 95/100

Schermafbeeldingen

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Platform volledig in het Nederlands
  • Deskundige Nederlandse helpdesk
  • Overzichtelijk handelsplatform
  • Leuke features zoals Double Up

Nadelen

  • Infocentrum met ebooks en video's alleen in het Engels

Volledige review

Bloombex Options is opgericht in 2009. Geen nieuwe speler dus, maar ook niet een van de eersten. De binaire opties broker biedt traders een veelzijdig handelsplatform. Als trader heb je hier toegang tot meer dan 100 verschillende assets. Ook de rendementen tot 85% zijn bij Bloombex Options prima geregeld. wanneer je kiest voor de One Touch contracten kan het rendement zelfs oplopen tot 930% per order.

Bloombex Options ervaringen

Bloombex Options springt er wat ons betreft echt uit qua klantenservice. Na het aanmaken van een account werden we gelijk teruggebeld door een vriendelijk en en keurig Nederlands sprekende dame, die duidelijk wist waar ze het over had. Een prima eerste ervaring met Bloombex Options dus! We hadden echt het gevoel dat we persoonlijke aandacht kregen.

Het is dus goed te begrijpen waarom deze broker zo snel aan populariteit wint onder de Nederlandse traders. Ook het gebruik van het handelsplatform heeft ons aangenaam verrast en zorgde voor nog meer positieve ervaringen bij Bloombex Options.

Ervaringen met het Bloombex Options handelsplatform

Bloombex Options maakt gebruik van de bekende en technisch hoogstaande SpotOption software. De rendementen (uitbetalingspercentages) zijn duidelijk zichtbaar aan de rechterkant en onder de grafieken zien we een leuke feature genaamd Handelaars Keus. Dit balkje laat zien wat het sentiment is voor een bepaalde asset, dus wat andere traders kiezen. Een mooie toevoeging van Bloombex. Natuurlijk moet je er nooit je volledige strategie van laten afhangen en blind de keus van andere traders volgen, maar het kan handig zijn.

Verder voelt het platform soepel en degelijk aan. Alles wordt snel ingeladen en je weet ook vrij snel je weg te vinden ondanks de uitgebreide mogelijkheden.

Dubbele winst met Bloombex Options

Een van de leukste extra features van Bloombex Options vonden wij de zogenaamde Double Up. Dit is een mooie toevoeging voor traders die zien dat hun ingelegde order geld gaat opleveren. met deze tool kun je namelijk een nieuwe order openen met exact dezelfde voorwaarden als de lopende order, voordat de looptijd van die order is verstreken. In feite verdubbel je op die manier je order en ook je potentiële winst.

Daarnaast biedt Bloombex Options ook de mogelijkheid om je orders te verlengen als deze bijvoorbeeld niet op winst staan. Hierdoor kun je bepaalde orders nog wat meer ademruimte geven om ze alsnog winstgevend te krijgen.

Bloombex Options welkomstbonus

De welkomstbonus kan afhankelijk van je eerste storting oplopen tot 100%, maar staat gemiddeld op 40%. Bespreek met je contactpersoon wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk om de eerste 7 dagen een refund te krijgen op orders die niet winstgevend zijn geweest. In feite kun je dus een week zonder risico aan de slag bij Bloombex Options.

Geld opnemen bij Bloombex Options

Het storten van geld op je Bloombex Options account is gemakkelijk en als je niet via bankoverschrijving overmaakt, is het vrijwel direct beschikbaar op je rekening. Ook geld opnemen bij Bloombex Options is goed geregeld en het ziet er allemaal betrouwbaar uit. Opvallend is dat je via deze binaire opties broker ook met PayPal kunt storten en opnemen, dat zien we niet vaak.

Conclusie Bloombex Options

Onze Bloombex Options ervaringen zijn zeer positief en wij verwachten dat we nog veel zullen horen van deze binaire options broker de komende tijd. De website, het handelsplatform en ook de klantenservice zijn in het Nederlands. De mogelijkheid om 7 dagen zonder risico te handelen, maakt het laagdrempelig om in te stappen en deze broker gewoon uit te proberen.

Bezoek broker

Geef een reactie

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.