Anyoption Review

Anyoption
Individuele bonus tot 100%
Bezoek broker

Overzicht

Anyoption was een van de eerste binaire opties aanbieders en is nog altijd een toonaangevend platform onder de steeds groter wordende groep binaire opties brokers. Zeker als het gaat om innovatie…. meer

Lees volledige review

Broker informatie

Binaire opties broker Anyoption
Website link www.anyoption.com
Actief sinds 2008
Hoofdkantoor Nicosia, Cyprus
Telefoonnummer klantenservice 020-2410310
Soorten ondersteuning Telefonisch, Email, Live Chat, Call back
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Frans, Turks, Chinees, Koreaans, Deens, Zweeds
Handelsplatform Anyoption™ (eigen platform)
Minimale eerste storting €200
Minimale order €25
Maximale order €30.000
Welkomstbonus Individuele bonus tot 100%
Rendement 60-80%
Gratis oefenaccount No
Gereguleerd Yes
Gereguleerd door Volledig EU gereguleerd door CySEC en geregistreerd bij AFM
Kosten geld opnemen Yes
Informatie kosten geld opnemen 1x per maand gratis. Vaker dan 1x per maand kost €25 per opname
Geld storten iDeal, bankoverschrijving, credit card, PayPal
Geld opnemen Bankoverschrijving, creditcard
Handelsmethoden Up/down, Option+, Binary 1-100, One Touch, Special
Aantal assets 120+
Looptijden 5 minuten tot 3 maanden (verschilt per optie)
Soorten assets Indexen, valuta, aandelen, grondstoffen
Type opties Binaire opties
Rekeningvaluta Euro, Dollar, Britse Pond, Chinese Yuan, Turkse Lira, Russische Roebel
Storten met iDeal Yes
Handelen via smartphone Yes
Handelen via tablet Yes
Totale waardering 98/100

Schermafbeeldingen

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Volledig in het Nederlands
  • Uniek eigen platform
  • Lang actief, dus veel ervaring
  • Innovatieve functies
  • Groot aanbod
  • Bankieren via iDeal

Nadelen

  • Geen demo account mogelijk

Volledige review

Anyoption was een van de eerste binaire opties aanbieders en is nog altijd een toonaangevend platform onder de steeds groter wordende groep binaire opties brokers. Zeker als het gaat om innovatie. Bij Anyoption heb je als belegger beschikking over een aantal mooie tools en krijg je keurige refunds zonder rare bonussen of andere sprookjes.

Videoreview en ervaringen AnyOption

Anyoption ervaringen

Anyoption laat zien hoe online handelen in binaire opties bedoelt is, namelijk zonder kopzorgen. Zoals gezegd hanteert Anyoption een refund tot maar liefst 25%, wat perfect is voor beginners. Daarnaast biedt Anyoption het meeste aantal assets/activa aan, waaronder opties op beursintroducties en voor de avontuurlijke trader zijn innovatieve mogelijkheden zoals Social Trading, 1-100 trading en Option+.

Anyoption was er dus vroeg bij (2008) en was een van de eerste bedrijven die de voordelen zag van het handelen in binaire opties. Het mensen achter Anyoption hebben veel ervaring in risicomanagement en het handelen in opties.Ze waren de eersten die met een handelsplatform kwamen dat je niet hoefde te downloaden, maar gewoon in je browser werkt.

Ervaringen met het Anyoption handelsplatform

Het systeem dat Anyoption biedt om te handelen in binaire opties is erg eenvoudig. Als handelaar kun je met een simpele muisklik 4 assets tegelijk in de gaten houden, inclusief alle informatie die je nodig hebt. Aanvullend nieuws over de markt is beschikbaar onder de knoppen. Anyoption geeft haar klanten ook een zogenaamde winstlijn, wat een makkelijke en effectieve manier is om bij te houden hoe het ervoor staat met je gekochte opties.

Verder biedt Anyoption ook een sms dienst, die je op de hoogte houdt van je winst en verlies.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Omdat ze een van de eersten waren, zijn de tools die zij ontwikkeld hebben nu de standaard geworden voor andere platforms, maar je ziet gelijk dat het Anyoption is. Sterker nog; een van onze meest aanbevolen handelsplatformen (SpotOption) is volledig gebaseerd op het Anyoption platform. SpotOption biedt trouwens zelf geen binaire opties aan, maar alleen de software. De belangrijkste overeenkomsten tussen deze twee platformen zijn de eenvoud en de gebruiksvriendelijkheid.

De innovatieve functies van Anyoption

Anyoption is trouw gebleven aan de conservatieve manier van beleggen en in plaats van nieuwe manieren van handelen te bedenken, hebben ze hun tijd geïnvesteerd in het ontwikkelen van innovatieve functies, zoals Option+. Hiermee heb je de mogelijkheid om de looptijden uit te stellen of direct in te laten gaan, voor de eigenlijke sluitingstijd.

Anyoption welkomstbonus

Anyoption geeft niet zomaar welkomstbonussen aan alle nieuwe klanten. Als er welkomstbonussen beschikbaar zijn, worden deze toegekend op basis van individuele klanten. Je zult dus aan je contactpersoon moeten vragen of jij hiervoor in aanmerking komt.

Geld opnemen bij Anyoption

De meeste aanbieders van binaire opties vertellen je hoe je geld moet storten. Daar maken we ons bij BinairOptiesReview.nl niet druk over. Wij hebben veel meer interesse in het belangrijkste deel van binaire opties, namelijk het opnemen van je winsten. In het geval van Anyoption is dat gelukkig prima en snel geregeld. Je opname wordt binnen 48 uur behandeld en binnen twee weken op je rekening gestort. Je kunt zowel geld opnemen door over te laten schrijven naar je bank als naar je creditcard.

Conclusie Anyoption

De conservatieve aanpak van Anyoption is de belangrijkste reden waarom dit zo’n goede broker is. Terwijl het aanbod van brokers blijft stijgen, kan het een veilige keuze zijn om te kiezen voor een van de “klassiekers”, zoals Anyoption.

Bezoek broker

Geef een reactie

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.