abcOptions Review

abcOptions
100% welkomstbonus
Bezoek broker

Overzicht

abcOptions ervaringen en reviews zijn nog schaars en dat komt omdat het hier om een relatief nieuwe aanbieder van binaire opties gaat. Deze broker is in meerdere landen actief, maar… meer

Lees volledige review

Broker informatie

Binaire opties broker abcOptions
Website link www.abcoptions.com
Actief sinds 2013
Hoofdkantoor Mahe
Telefoonnummer klantenservice 085-8881193
Soorten ondersteuning Telefonisch, Email, Live Chat
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Handelsplatform Tradologic
Minimale eerste storting €100
Minimale order €10
Maximale order €5.000
Welkomstbonus 100% welkomstbonus
Rendement Tot 85%
Gratis oefenaccount Gratis demo account openen
Rekeningtypen Basic, Bronze, Silver, Gold, VIP
Geld storten iDeal, bankoverschrijving, creditcard
Geld opnemen Bankoverschrijving, creditcard
Handelsmethoden Up/Down, Turbo, Touch, Range
Aantal assets 200+
Looptijden 15sec, 30sec, 45sec, 60sec, 2min, 5min, 10min, tot 3 maanden
Soorten assets Indexen, valuta, aandelen, grondstoffen
Type opties Binaire opties
Handelsvaluta Euro, Dollar, Britse pond
Rekeningvaluta Euro, Dollar, Britse pond
Storten met iDeal Yes
Handelen via smartphone Yes
Handelen via tablet Yes
Totale waardering 98/100

Schermafbeeldingen

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Zeer klantvriendelijke helpdesk
  • Perfect voor Nederlandse beleggers
  • Prettig en vertrouwd platform
  • Snelle uitbetalingen

Nadelen

  • Niet de hoogste welkomstbonussen

Volledige review

abcOptions ervaringen en reviews zijn nog schaars en dat komt omdat het hier om een relatief nieuwe aanbieder van binaire opties gaat. Deze broker is in meerdere landen actief, maar je kunt goed zien dat ze de Nederlandse markt erg belangrijk vinden. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het taalgebruik op de website en de uitmuntende klantenservice.

abcOptions is in 2013 opgericht, dus er zijn veel concurrerende brokers die al veel langer aan de weg timmeren, maar abcOptions pakt het als nieuweling heel goed aan. We durven bijna te zeggen dat dit de beste Nederlandstalige broker is die je op dit moment kunt vinden.

Videoreview en ervaringen

abcOptions ervaringen

abcoptions geeft ons een goede indruk als we de website voor het eerst bezoeken. Het is niet de allermooiste website die we ooit gezien hebben, maar het is overzichtelijk en schrikt de beginnende trader zeker niet af.

Wat ons meteen opvalt is de enorme hoeveelheid assets (activa). Je kunt bij abcOptions kiezen uit meer dan 200 verschillende aandelen, valuta en grondstoffen. Daarnaast voldoet deze broker ook aan de nieuwst eisen van traders, zoals handelen via de app op je mobiele apparaten. Dit alles vertaalt zich in een prettige ervaring met abcOptions.

Ervaringen met het abcOptions handelsplatform

abcOptions gebruikt (zoals veel brokers) voor haar platform de software van Tradologic. Deze software is zeer stabiel, biedt veel mogelijkheden en wint regelmatig prijzen. Het is dus een vertrouwd gevoel om te traden bij abcOptions.

De mogelijkheden om te handelen bestaan uit Digital (high/low), Touch, Range en Turbo. Met Turbo kun je nu zelfs inzetten op een looptijd van 15 seconden. Dit is echt bedoel voor de hele snelle handel, maar zeker een leuke en spannende toevoeging.

Zoals gezegd voelt het handelsplatform soepel en vertrouwd aan. Alles laadt snel in en het werkt intuïtief .

De extra’s van abcOptions

Het educatieve gedeelte van abcOptions beperkt zich voor Nederlandse klanten helaas slechts tot een eenvoudige handleiding. Wil je meer leren over het handelen in binaire opties in het algemeen, zoals strategieën, dan kun je beter een kijkje nemen in bijvoorbeeld het leercentrum van EZTrader.

De meerwaarde van deze broker zit hem echter in de klantenservice en persoonlijke aandacht, die perfect aansluit bij de behoefte van Nederlandse traders. Zowel telefonisch als via de chat werden we zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door een perfect Nederlands sprekende medewerker. Absoluut een compliment en weer een goede ervaring met abcOptions.

abcOptions welkomstbonus

abcOptions geeft regelmatig leuke bonussen weg aan haar klanten en de voorwaarden voor het opnemen of vrijspelen zijn prima te doen. Wanneer je een nieuwe account opent en je eerste storting doet, kan je welkomstbonus oplopen tot 100%, afhankelijk van het bedrag dat je stort.

De exacte bonus en voorwaarden worden individueel bepaalt, maar voor een mini account waarbij je €200,- stort moet je rekening houden met een bonus van 30%. Daarnaast krijgt je ook op de kleinere accounts exclusieve handelssignalen, die je helpen om meer winst te maken. Deze signalen krijgt bij veel andere brokers pas als je veel meer op je rekening hebt staan.

Geld opnemen bij abcOptions

Ook bij abcOptions kun je naast creditcard en bankoverschrijving ook gewoon met iDeal storten. Dit gaat erg makkelijk het is een overzichtelijk proces. De betalingen met creditcard en iDeal zijn vrijwel direct beschikbaar in je account en de bankoverschrijving duurt ongeveer twee dagen.

Je geld opnemen is ook een fluitje van een cent en je winst staat gemiddeld na twee weer op je rekening. Sneller dan bij sommige ander brokers dus.

Conclusie abcOptions

Onze abcOptions ervaringen zijn zeer positief. Alles werkt soepel en voelt gewoon goed aan. met een paar muisklikken kom je waar je wilt zijn en plaats je gemakkelijk je trades. Wat natuurlijk een groot pluspunt is zijn de Nederlandse website en helpdesk.

Ook de rendementen zijn uitstekend en doen niet onder voor die van andere binaire opties brokers. Kortom een jonge broker met heel veel potentie en een flitsende start.

Bezoek broker

Geef een reactie

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.