Geld verdienen met binaire opties

Geld verdienen met binaire opties kleinGeld verdienen met binaire opties is natuurlijk wat we allemaal willen. Er zijn wereldwijd al heel veel traders die hun brood (soms een hele dikke boterham!) verdienen met de handel in binaire opties en dat zijn gewone mensen net als jij.

Maar er zijn ook verliezers. Wij willen graag zo eerlijk en zo transparant mogelijk zijn over binaire opties, dus ook de risico’s belichten. En ja je kunt je geld ook verliezen zoals bij iedere belegging, maar je kunt nooit meer kwijtraken dan je inleg. Wel moet erbij gezegd worden dat je het risico behoorlijk kunt beperken door op een slimme manier te werk te gaan en je niet te laten leiden door je emoties. Emotie is namelijk waar het vaak fout gaat als mensen hebberig worden of weigeren hun verlies te nemen waardoor ze zich niet meer aan hun strategie of plan houden.

In dit artikel kunnen een aantal termen voorbij komen die je misschien nog niet kent. Hiervoor verwijzen we je graag naar de begrippenlijst en veelgestelde vragen. Weet je nog helemaal niet wat binaire opties zijn, begin dan bij deze pagina: Wat zijn binaire opties. Hieronder proberen we antwoord te geven op vragen over het onderwerp geld verdienen met binaire opties.

Hoe kan ik geld verdienen met binaire opties?

Geld verdienen met binaire opties is niet zo moeilijk als het lijkt. Allereerst maak je een rekening (account) aan bij een binaire opties broker. Daarna zul je geld moeten storten op je rekening waarmee je kunt gaan handelen (traden). Dit is meestal €200,- of meer. Dit geld is en blijft van jou en kun je altijd weer opnemen. Storten kan bij alle brokers die wij reviewen via iDeal of creditcard.

Zodra het geld op je rekening staat kun je gaan inzetten en voorspellen of de koers van een bepaalde asset over een bepaalde periode hoger of lager staat. Kies maak een plan en kies een strategie. Als je het vaker goed dan fout hebt, zul je winstgevend zijn en dus geld verdienen met binaire opties.

Klik hier voor een GRATIS videotraining

Hoeveel geld kan ik verdienen met binaire opties?

In theorie kun je zoveel geld verdienen met binaire opties als je maar wilt, maar in de praktijk zal het vooral afhangen van je winstpercentage. Een winnende trade levert je tussen de 60 en 90% rendement op. Dus als je €100,- inzet verdien je per keer tussen de €60 en €90. Je kunt zo vaak inzetten als je wilt en bij sommige brokers is dat zelf 1 keer per minuut. De beurzen zijn 24 uur per dag open, dus ook dat is geen belemmering.

Zoals eerder gezegd zitten er ook risico’s aan binaire opties en is het dus verstandig om een goed plan te hebben. Kijk hiervoor een bij onze binaire opties tips.

Kan ik geld verdienen met speciale software of bots?

Helaas zijn er veel producten te koop zoals speciale software en zogenaamde trading bots. De advertenties voor deze producten zijn vaak erg schreeuwerig en beloven dat je heel snel, heel veel geld zult verdienen met binaire opties. 9 van de 10 keer gaat het hier om oplichting en is het een sluwe manier om nieuwe traders te laten inschrijven bij een broker. Vervolgens krijgt de aanbieder van de software een commissie per nieuwe klant.

Kijk dus goed of je niet belazerd wordt. Sommige software kan je helpen om de juiste beslissing te maken, maar vertrouw NOOIT op een trading bot om beslissingen voor jou te nemen en automatisch trades te openen. Beter ontwikkel je een eigen strategie en handel je zelf op eigen kracht. In deze gratis videotraining vind je een aantal bewezen strategieën die je op weg kunnen helpen.

Binaire opties videotraining video

Is geld verdienen met binaire opties makkelijk?

Het is duidelijk dat je veel geld kunt verdienen met binaire opties als je het slim aanpakt. Maar of het gemakkelijk is, is een persoonlijke vraag. De een pakt het nu eenmaal sneller op dan de ander. Daarnaast is emotie een hele belangrijke factor. Als je snel “op tilt” slaat of hebberig wordt, dan zul je het als belegger moeilijk krijgen. Ben jij echter een koele kikker dan is het veel makkelijker om geld te verdienen met binaire opties.

Tagged with:

Geef een reactie

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.