Technische analyse voor binaire opties

technische analyse voor binaire optiesTechnische analyse is net als fundamentele analyse niet echt een harde binaire opties strategie met een vaste set regels. Zoals de naam al zegt is het meer een manier van analyseren en benaderen van de beurshandel. Kort gezegd draait het bij technische analyse om wat er op je scherm in je grafieken gebeurt en bij fundamentele analyse wat er in het nieuws gebeurt.

Je voorspelt de toekomstige richting van de koersen door te kijken wat er in het nabije verleden en heden gebeurt, qua marktgegevens, prijsniveaus, volumes, etc. In deze informatie probeer je vervolgens patronen te herkennen.

Stel dat je ziet dat de koers maar niet door een bepaald prijsniveau breekt en er steeds vanaf “stuitert” (weerstand en steun), dan is de kans groot dat dit opnieuw gebeurt wanneer de koers dit niveau bereikt. Als handelaar kun je daar vervolgens op inzetten.

steun-weerstand

Bij nummer 3 zie je een mooi voorbeeld van een weerstand. Bij nummer 4 nadert de koers opnieuw dit niveau. De kans is groot dat de koers zal dalen. Tijd voor een PUT optie?

 

Technische indicatoren voor binaire opties

Voor het herkennen van patronen en signalen in grafieken zijn er verschillende indicatoren beschikbaar, die allerlei marktgegevens verzamelen en omzetten in een tekening op een grafiek. Zo kun je gemakkelijk aflezen wat er gebeurt, zonder dat je alles zelf uit moet rekenen. Bij de meeste brokers zijn de grafieken beperkt en kun je er geen indicatoren inzetten of lijnen op tekenen.

Voor gratis geavanceerde koersgrafieken en indicatoren kun je gebruik maken van TradingView.

Op deze geavanceerde grafieken kun je gemakkelijk nieuwe indicatoren plaatsen die je helpen de markt te analyseren en te voorspellen welke kant de koers op zal gaan. Wanneer jij een duidelijk signaal op patroon herkent, kun je op basis daarvan inzetten op binaire opties.

Klaar om te starten? Maak dan nu een oefenaccount aan!

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.