Fundamentele analyse voor binaire opties

fundamentele analyse voor binaire optiesFundamentele analyse is de basis van beleggen en gaat over het analyseren van nieuws. Dit kunnen financiële cijfers zijn die bedrijven bekend maken, maar ook onderzoeken, economisch nieuws etc.

Het gaat dan om al het nieuws en berichtgeving die invloed zou kunnen hebben op een onderliggende waarde (aandelen, grondstoffen, indexen en valuta). En het mooie is dat het niet uitmaakt of het goed of slecht nieuws is, want jij kunt binaire opties kopen op stijgende en dalende koersen!

Voorbeeld van fundamentele analyse

Stel dat de prijs van een vat olie al een tijdje aan het dalen is, omdat het rustig is in het Midden Oosten en de vraag stabiel is. Vervolgens zie je op het nieuws dat het onrustig is in een land dat veel olie produceert. Is het dan slim om een CALL optie (je verwacht dat de prijs zal stijgen) of PUT optie (je verwacht dat de prijs zal dalen) te kopen op de onderliggende waarde olie?

olie prijzen fundamentele analyse

Het goede antwoord is een CALL optie. Onrust in landen die veel olie exporteren drijft de prijs van deze grondstof op. Dit soort actuele nieuwsberichten kunnen een mooie kans zijn voor een leuke winst met binaire opties.

Naast dit soort nieuwsberichten komen er bijna dagelijks financiële cijfers uit waar koersen op reageren. Deze nieuwsberichten worden weergegeven in een economische kalender. Hierop zie je ook wat de impact is van een bepaald bericht, wat het verwachte cijfer is en waar het invloed op heeft.

Open een oefenaccount en maak winst met het nieuws!

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.