Binaire opties Nederland

Binaire opties in Nederland kleinBinaire opties staan in Nederland nog in de kinderschoenen en dat betekent dat er qua informatie en regelgeving over binaire opties in Nederland nog niet heel veel te vinden is.

In dit artikel proberen we zo goed mogelijk antwoord te geven op de meest voorkomende vragen. Mocht jouw vraag niet beantwoord zijn, reageer dan hieronder en stel alsnog jouw vraag over binaire opties in Nederland.

Kun je in Nederland handelen in binaire opties?

Binaire opties handelen in Nederland is sinds een aantal jaren mogelijk. Wel is het zo dat de meeste binaire opties brokers zich in het buitenland hebben gevestigd,maar er zijn ook een aantal oer-Hollandse aanbieders zoals OptionClub en Optie24. In het begin waren deze Nederlandse aanbieders nog wat beperkt in de mogelijkheden, maar dit is aan het veranderen en ze doen op veel vlakken niet meer onder voor de binaire opties brokers die buiten Nederland zijn gevestigd.

Ook de buitenlandse aanbieders zijn tegenwoordig bijna allemaal ingespeeld op de Nederlandse binaire opties handelaar. Zo zijn de helpdesks vrijwel allemaal in het Nederlands en kun je bij buitenlandse brokers ook gewoon geld storten via iDeal net als bij binaire opties brokers in Nederland.

Is het legaal om binaire opties te traden in Nederland?

Het korte antwoord is JA. Binaire opties zijn volledig legaal te verhandelen in Nederland. Er zijn diverse partijen die vergunningen verstrekken en toezicht houden op aanbieders van binaire opties, ook in Nederland. Een gereguleerde broker heeft dit altijd op zijn website staan en je kunt dit gemakkelijk controleren.

Daarnaast zul je bij het aanmelden bij een broker ook een aantal gegevens moeten verstrekken zoals een kopie van je ID bewijs om fraude te voorkomen.

Wie bieden binaire opties aan binnen Nederland?

Op het moment van schrijven zijn er twee aanbieders van binaire opties in Nederland. Bij beide partijen kun je beleggen in verschillende assets zoals aandelen, valuta, grondstoffen en indexen, maar er zijn ook verschillen.

Check hier onze OptieClub ervaringen en hier de Optie24 ervaringen.

Deze Nederlandse binaire opties brokers zijn in ons land gevestigd, hebben een Nederlands helpdesk en hebben dus ook te maken met Nederlandse regelgeving omtrent binaire opties.

Buitenlandse of Nederlandse binaire opties broker?

Onze ervaring is dat binaire opties in Nederland een leuk opstapje naar het echte werk (buitenlandse brokers) zijn. Prima om mee te beginnen, maar als je eenmaal wat meer ervaring hebt, dan zul je meer mogelijkheden en hogere uitbetalingspercentages willen en die vindt je nu eenmaal bij de grote buitenlandse aanbieders van binaire opties. Ook zijn de bonussen vaak een stuk hoger dan bij de binaire opties brokers uit Nederland.

Klaar om te starten met binaire opties? Maak dan nu een oefenaccount aan!

Tagged with:

Geef een reactie

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.