Binaire opties brokers

Binaire opties brokers zijn er in alle soorten en maten en er komen geregeld nieuwe aanbieders bij. Dit maak het moeilijk om de juiste keuze te maken. Binaireoptiesreview.nl neemt brokers onder de loep en onderwerpt ze aan een strenge test. Bekijk hier de reviews van binaire opties brokers en lees onze ervaringen.

Aanbevolen binaire opties broker

binaire opties brokers top 3

Uit alle beoordeelde brokers hebben we een top 3 samengesteld, die wat ons betreft net iets meer bieden dan de rest. Deze top 3 met brokers staat echter niet vast. We houden de prestaties van de verschillende aanbieders nauwlettend in de gaten en passen dit lijstje aan wanneer dat nodig is.

Broker Bonus Eerste inleg Winst iDeal Review Open rekening
24option Geen welkomstbonus €250 tot 88% USA Allowed Review Website
Optie24 100% welkomstbonus €50 Tot 85% USA Allowed Review Website
Anyoption Individuele bonus tot 100% €200 60-80% USA Allowed Review Website

Binaire opties brokers vergelijken

Hieronder vind je een overzicht met alle beoordeelde brokers. Wij voegen regelmatig nieuwe brokers toe aan deze lijst. Wanneer je een broker mist, stuur ons dan een berichtje en we zullen de door jou opgegeven broker onderwerpen aan een review.

Broker Bonus Eerste inleg Winst iDeal Review Open rekening
24option Geen welkomstbonus €250 tot 88% USA Allowed Review Website
Optie24 100% welkomstbonus €50 Tot 85% USA Allowed Review Website
Anyoption Individuele bonus tot 100% €200 60-80% USA Allowed Review Website
abcOptions 100% welkomstbonus €100 Tot 85% USA Allowed Review Website
Zoomtrader 100% max. €10.000 €200 71-83% USA Allowed Review Website
Stockpair 100% welkomstbonus €200 Tot 85% USA Allowed Review Website
EZTrader 100% welkomstbonus €200 Tot 95% USA Allowed Review Website
Bloombex Options Tot 100% welkomstbonus €300 Tot 85% USA Allowed Review Website

 

Op deze website vind je alle benodigde informatie over het handelen in binaire opties. Binaireoptiesreview.nl biedt tips, strategieën en reviews van binaire opties brokers. Daarnaast geven wij eerlijke informatie over de risico’s van binaire opties. Wanneer jij wilt starten met binaire opties of al een gevorderde trader bent, lees dan de informatie op binaireoptiesreview.nl. Disclaimer: binaireoptiesreview.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei verlies of schade geleden door het gebruik van deze website en de hierop getoonde informatie in de breedste zin des woords. Tot voornoemde informatie behoren alle geschreven en gesproken teksten op deze website. Binaire opties handelen kan risicovol zijn. Zorg dat je bewust bent van de risico’s voordat je begint met handelen in binaire opties.